Πρόταση Συνεργασίας

2015-12-04 03:53

Αξιότιμοι συνεργάτες , 
Μέσω της ιστοσελίδας μας, σας κάνω γραπτώς​ τους όρους συναλλαγής μας και τις εργασίες που διεξάγονται σε κάθε μηχάνημα κάθε φορά. Η ενέργειά μας αυτή, γίνεται μετά από πολλαπλά αιτήματα σας τηλεφωνικά.
Καταρχήν να σας πω ότι εδώ στην OXYtech δεν είμαστε εργαστήριο επισκευής αλλά (refurbishing center) το οποίο σημαίνει ότι από κάθε μηχάνημα αφαιρούνται άμεσα όλα τα αναλώσιμα μέρη του και μπαίνουν γνήσια εξαρτήματα της κατασκευάστριας και ο Ζεόλιθος εισάγεται από τις ΗΠΑ. 
Με την φιλοσοφία αυτή και τις μαζικές αγορές αντ/κών, τον όγκο των μηχανημάτων και την εξοικονόμηση χρόνου από την διάγνωση έχουμε την δυνατότητα να είμαστε οι πιο ανταγωνιστικοί της αγοράς και με τις χαμηλότερες τιμές για τις εργασίες που γίνονται. 
Το κόστος επισκευής είναι στα 160 ευρώ + ΦΠΑ (η τιμή δεν περιλαμβάνει φίλτρα) . Ο λόγος είναι ότι δεν κάνουμε χονδρική στην χονδρική. Όσο αγοράζουμε εμείς το φίλτρο, μπορείτε να το αγοράστε και σεις, χωρίς να χρειάζεται το επιπλέον εμπορικό μας κέρδος να σας επιβαρύνει. 
Σε όλα τα μηχανήματα δίνουμε γραπτώς 12 μήνες εγγύηση και σε μοντέλα που δεν είναι compact υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης σε 24 μήνες με συνολικό κόστος 175 Ευρώ + ΦΠΑ. 
Τα τελειωμένα μηχανήματα ξεχωρίζουν όχι μόνο στην καθαρότητα του Ο2 αλλά και στην σημαντική βελτίωση θορύβου (προϋπόθεση να φοράει και το γνήσιο φίλτρο της κατασκευάστριας). 
Εύχομαι η επιστολή μου αυτή να σας κατατόπισε πλήρως στα ερωτήματά σας.

Για όσους επιθυμούν συνεργασία με το εργαστήριό μας μπορούν να στέλνουν τα μηχανήματα τους στην κάτωθι διεύθυνση. 

OXYtech Labs 

Χριστίνα Αλ. Λιονουδάκη

Service Ιατρικών μηχανημάτων     

Αλ. Παπαναστασίου 176 

Λενταριανά, Χανιά 73134 

ΑΦΜ: 135210196 

ΔΟΥ: Χανίων

Τηλ: 2821-800-804 + 6977-6424-82 + 6933-3544-11


Το κόστος της μεταφοράς μηχανημάτων από ΑΘΗΝΑ-ΧΑΝΙΑ το επιβαρύνεται ο παραλήπτης (OXYtech), αρκεί να συνεργαστείτε ΜΟΝΟ με το συμβεβλημένο πρακτορείο μας που βρίσκεται στο Ρέντη. τηλ επικοινωνίας 210-4828-622 (κ. Ρούλα) (ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ "Μακρυμανωλάκης")
Την αποστολή προς εσάς, την επιβαρύνεστε εξολοκλήρου με τιμή που διαπραγματευτήκαμε για λογαριασμό σας

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Βλαμάκης Ιάσονας, OXYtech Labs

www.oxytech.gr